Barbara

In samenwerking met

BivT
Bijscholings Instituut voor Therapeuten

Marusjka Sistermans
Marusjka is coach

Martine Hermens
Trainer, Facilitator, Adviseur: persoonlijke- en teamontwikkeling. Stijlconcept helpt organisaties met het boeien, binden en behouden van medewerkers.

Van Loo en Partners
Een klein, gespecialiseerd adviesbureau. Ze werken uitsluitend in het onderwijs als adviseurs, trainers, opleiders en interim schoolleiders/bestuurders.

Marc Postuma
Marc is trainer, acteur en coach.

Marc werkt op een snelle, respectvolle, interactieve, manier met de deelnemers. Het zijn vaak korte gesprekjes, oefeningen, met time-outs, herkansingen tot succes volgt. Hij vindt het belangrijk, dat het werken met een groep, veilig gebeurt en er ruimte is voor humor en ontspanning.

Sara Bosman
Sara is coach, trainer en docent die zich bezig houdt met innerlijk leiderschap.

Caroline Tonnaer
Caroline is Performance coach op het gebied van vitaliteit en lifestyleCaroline is Performance coach op het gebied van vitaliteit en lifestyle

Het blijft voor mij bijzonder als ik zie dat mijn clienten stap voor stap zelfvertrouwen opbouwen, gaan doen wat ze echt willen, geen speelbal meer zijn van hun emoties en de regie nemen over hun eigen leven.

In de samenwerking tussen mij en de klant hecht ik veel waarde aan vertrouwen waardoor er ruimte is voor diepgang en reflectie.

Opleiding & certificeringen

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor mij en ik spar regelmatig met collega’s over verschillende coaching onderwerpen, Ik heb mijn klinische psychologie studie afgerond en mijn HBO opleiding hypnotherapie, volg masterclasses op gebied van life coaching, leiderschap en systemisch werken.

Werkervaring

Door 25 jaar werkervaring als psycholoog, maar ook door jarenlange coaching in zowel bedrijven en televisie programma’s, kwam ik er steeds meer achter wat mensen nodig hebben om hun authentieke zelf te kunnen zijn. Hierdoor ontwikkelde en implementeerde ik mijn eigen coaching model in organisaties en in mijn praktijk.  Ik heb opdrachten vervuld voor o.a. Rabobank, Lenferink BV, Hospital Logistics, I Dock, Ziggo, RTL, EO en SBS.

Persoonlijk

Ik ben moeder van een geweldige dochter en woon in de buurt van het strand. Ik krijg energie van de natuur, culturele uitstapjes, een gezellig kroegje met familie of vrienden, muziek en mijn conga’s.

Dansen en muziek zijn belangrijke inspiratiebronnen voor mij; luisteren, volgen van je gevoel, spelen en durven.

Tijdens het coachen werk ik vanuit mijn professionele kennis & ervaring, volg ik mijn intuïtie en gebruik ik luchtigheid en humor. Hierbij is vertrouwen en heldere communicatie een zeer belangrijke basis voor mij.

Coach, trainer en deskundige bij diverse opdrachtgevers in het bedrijfsleven, tijdschriften & TV programma’s.

  • Coach in diverse TV programma’s voor en achter de camera’s bij RTL 4, RTL 5, SBS6, EO waarbij mijn expertise wordt ingeschakeld bij o.a. presentatie, relatie- en communicatieproblemen. Onder andere Prince Charming, The Bachelor, Love Island, Temptation Talk, Face to Face, Mijn leven in Puin, De Slechtste Chauffeur van Nederland, Ben ik te min, Help mijn man heeft een Hobby, Wat je ziet ben jezelf, Het beste idee van Nederland, Wat zou je doen met die poen?, Connected, Een goede buurt, Diagnose gezocht.
  • Psycholoog & Trainer bij Het Nieuwe Besturen (Bureau Hofkes Reputatiemanagement).
  • Docente bij Atma, een POST HBO opleiding voor LifeCoaching voor volwassenen.
  • Docente bij BiVT, Bijscholing instituut voor Therapeuten.
  • Coach en trainer voor Progress Management Group, een advies- en trainingsbureau.
  • Psycholoog bij Smith & Jones, een particuliere verslavingskliniek
  • Psycholoog & trainer bij The Twelve, een strategisch adviesbureau, waar ik ‘Envision the Future’ begeleid; een training bedoeld om bedrijfsvisies vorm te geven
  • Eigen praktijk, bn, voor relatie therapie en voor cliënten die tegen zowel persoonlijke als zakelijke vraagstukken aanlopen.
  • Boek uitgebracht in 2000: ‘Een bewuste duik in het onderbewuste’
  • Relatiedeskundige/columnist voor WENDY Magazine & WENDY online.