Workshops

Workshop Boost je zelfvertrouwen

Waarom brengt een situatie voor de een zoveel spanning met zich mee terwijl dezelfde situatie voor de ander een eitje lijkt? Ondanks dat je in je leven dit soort spanningen niet kan uitschakelen kun je echt leren om hier anders mee om te gaan en je dus niet meer te laten leiden door je emoties zoals angst en onzekerheden.

De workshop ‘boost je zelfvertrouwen’ leert je daadwerkelijk te vertrouwen op jezelf. Ook in situaties die moeilijk of zelfs onmogelijk lijken.

 

Workshop Models on track

In samenwerking met Marusjka Sistermans (www.marusjka-sistermans.nl) en Marjolein Vreeke (Models in Shape; www.modelsinshape.com)

Waar sta je als model en wat heb je nodig naast een mooi uiterlijk om (nog) verder te komen.
In deze workshop leren we je om je om je uiterlijk niet aan je eigenwaarde te koppelen. Je eigenwaarde hoort bij je persoonlijkheid en je uiterlijk is in de modellenwereld het product. Ieder heeft zo zijn eigen unieke product wat soms veel en soms weinig ingezet wordt. We laten je ervaren hoe je in beide gevallen in balans blijft zodat je elke nieuwe klus weer vol zekerheid, uitstraling en kracht tegemoet kunt treden.
Mocht je na de workshop nog verdieping willen dan is een individuele sessie altijd mogelijk.

Algemene informatie

Deze workshops worden gegeven in Den Haag op een zeer goede bereikbare locatie. Data nader te bepalen in verband met de corona maatregelen.