Workshops

Workshop Boost je zelfvertrouwen

Waarom brengt een situatie voor de een zoveel spanning met zich mee terwijl dezelfde situatie voor de ander een eitje lijkt? Ondanks dat je in je leven dit soort spanningen niet kan uitschakelen kun je echt leren om hier anders mee om te gaan en je dus niet meer te laten leiden door angst en onzekerheden.

De workshop ‘boost je zelfvertrouwen’ leert je daadwerkelijk te vertrouwen op jezelf. Ook in situaties die moeilijk of zelfs onmogelijk lijken.

Algemene informatie

Ik geef deze workshops in  Den Haag en Amsterdam. Beide locaties zijn goed bereikbaar (met OV). Om de workshop persoonlijk te houden zijn er maximaal 15 plekken per workshop beschikbaar. Voor meer informatie, de kosten en beschikbaarheid kan je me mailen.

Workshop Models on track 7 april & 12 mei

WORKSHOPS MET MARUSKJA SISTERMANS i.s.m Marjolein Vreeke (Models in Shape; www.modelsinshape.com)

Waar sta je als model en wat heb je nodig naast een mooi uiterlijk om (nog) verder te komen.
In deze workshop leren we je om je om je uiterlijk niet aan je eigenwaarde te koppelen. Je eigenwaarde hoort bij je persoonlijkheid en je uiterlijk is in de modellenwereld het product. Ieder heeft zo zijn eigen unieke product wat soms veel en soms weinig ingezet wordt. We laten je ervaren hoe je in beide gevallen in balans blijft zodat je elke nieuwe klus weer vol zekerheid, uitstraling en kracht tegemoet kunt treden.
Mocht je na de workshop nog verdieping willen dan is een individuele sessie altijd mogelijk.

Algemene informatie

Deze workshops worden gegeven in  Den Haag en/of Amsterdam op 7 april en 12 mei 2019 van 10.00 tot 12.30 uur. Beide locaties zijn goed bereikbaar (met OV). Je kan je inschrijven via het contactformulier. Of mail mij naar bdc.nanninga@gmail.com

Workshop Back on track

Een workshop om de deelnemende stellen/individuen weer het vertrouwen en inzicht te geven dat ook hun leven weer back on track kan komen.
Door praktijkvoorbeelden, begrip, interactie én oefeningen zorgen wij dat de deelnemers met een goed gevoel engemotiveerd de workshop verlaten. Het doel is  weer hoop en vertrouwen bij de deelnemer te creëren om daadwerkelijk te willen en durven te veranderen.